Avondvierdaagse

Loop jij ook mee?
Op 4-5-6-7 juni is het weer zover, dan kun je weer meelopen met de Avondvierdaagse in Gemert. De Avondvierdaagse is een sportfeest voor iedereen. Vier avonden wandelen, zingen en plezier maken samen met je vrienden uit de klas, sportclub of vereniging. Maar je ouders mogen ook best mee. Met ruim 500.000 deelnemers in héél Nederland loop je de Avondvierdaagse nooit alleen. Welke afstand lopen jullie? Zijn jullie bikkels en gaan jullie voor 4×3 kilometer? Of nog meer afzien met 6 of 11 kilometer? In ieder geval wel de finish halen, want anders loop je de medaille voor een geweldige sportprestatie mis!

• Datum: 4 t/m 7 juni 2019
  • Afstand: 3 – 6  of 11 kilometer
    * De 3 km route is specifiek goed begaanbaar voor rolstoelers en/of kinderwagens
  • Voorinschrijving: Vrijdag 31 mei van 19.00 tot 20.00 uur in de blokhut van Scouting Willibrordus Gemert. De Hoef 22
  • Inschrijfgeld:
    Voorinschrijving MET medaille: € 5,00

Voorinschrijving ZONDER medaille: € 4,00Inschrijven aan start MET medaille : € 6,00Inschrijven aan start ZONDER medaille : € 5,00

Inschrijven aan start voor 1 dag : € 2,00 ( ZONDER MEDAILLE)

Alle deelnemers dienen zich in te schrijven, ook begeleiders.

• Starttijden:
    Dinsdag – woensdag en donderdag: 3-6-11 kilometer 18.30 uur
    Vrijdag: 3-6 kilometer 18.30 uur en ook de 11 kilometer 18.30 uur
  • Startplaats: Scouting Willibrordus Gemert. De Hoef 22
    Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets.
    Parkeren kan op evenemententerrein de Schabbert.
    De Hoef zal tijdens de Avond 4 daagse Afgesloten zijn om onze wandelaars veilig te kunnen laten starten en finishen.
  • Op dinsdag avond om 18.30 uur zal de feestelijke opening plaats vinden van Avond 4 daagse 2019!!
  • Op vrijdag avond rond de klok van 21.00 uur zal er bekent gemaakt worden wie er dit jaar naar huis gaat met de titel: ‘Sportiefste school van 2019’
  • Voor verdere informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met:
    a4dgemert@hotmail.com