Vierdaagse Nijmegen

Samen met onze vereniging van 21 t/m 24 juli 2020 naar de Vierdaagse in Nijmegen?
Dat kan!

Meer informatie volgt Zo snel mogelijk!

Op vrijdag 7 februari vindt er een contactavond plaats, waar u alle informatie krijgt omtrent het verblijf en deelname.
Tevens is dit een gelegenheid om met ons verzorgingsteam en medewandelaars kennis te maken.

Vul het aanmeldingsformulier vóór 5 april 2020 in en mail dit naar:
inge_47@hotmail.com
of aanleveren op Hove Vogelsanck 26 in Gemert

Aanmelding is geldig wanneer:
– Het Aanmeldingsformulier Nijmeegse vierdaagse in zijn geheel is ingevuld!
– Het verschuldigde bedrag vóór 1 juni 2020 is overgemaakt op onze rekening.

Daarnaast stellen wij het zeer op prijs wanneer je aanwezig bent op onze contactavond op vrijdag 7 februari om 19.30 uur. Op deze avond krijgen jullie alle informatie van ons. Ook vinden wij het als vereniging belangrijk om kennis te maken met diegene die een week met ons op pad gaan. Ben je écht verhinderd. Geef dit dan tijdig door.

Onderstaande bestanden kunt u downloaden:

Aanmelden kan vanaf 1 februari 2020

( Wanneer u het aanmeldingsformulier ondertekend, gaat u akkoord met het reglement deelname wandelmarsen van W.S.V. Z.U.Th)