Nieuwe website

blog_websiteWandelsportvereniging Z.U.Th. is al enkele jaren actief op internet. Via www.wsvzuth.nl was het mogelijk om allerlei informatie rondom de wandelclub te bekijken. Ook de Z.U.Th. is zich er echter van bewust dat tijden veranderen en daarom vonden we het tijd worden om de huidige website te vervangen door een volledig nieuwe online omgeving.

Op 31 maart jl. is daarom de vernieuwde website van W.S.V. Z.U.Th. live gegaan. De site heeft niet alleen een volledig nieuw design, maar is ook nog eens voorzien van allerlei technische mogelijkheden waar je anno 2014 niet meer omheen kunt. Zo is het laatste nieuws bijvoorbeeld te lezen op een heus blog met reactiemogelijkheid en is er sprake van een dynamische homepage met daarop altijd de laatst verschenen nieuwsberichten en diverse roterende foto’s. Verder is W.S.V. Z.U.Th. vanaf nu ook te volgen op Twitter via @wsvzuth en zitten deze Twitterberichten, voor de wat jeugdigere gebruikers, ook volledig geïntegreerd in de site. Dat geldt ook voor onze Facebook pagina. Voor hen die zich daarmee niet aangesproken voelen is er uiteraard ook nog het ‘oude’ vertrouwde gastenboek waarop nog volop berichten kunnen worden gepost.

We willen onze nieuwe site actief blijven vullen met nieuws en andere leuke berichten. Het moet een verzamelplek worden voor alles rondom W.S.V. Z.U.Th. We vinden het leuk als iedereen daarin meedenkt. Teksten, foto’s, video’s en andere content of suggesties voor de website zijn dan ook altijd welkom. Deze kunnen worden aangeleverd per mail via wsvzuth@wsvzuth.nl.

Reacties

  1. Ziet er top uit Rowena!! Mijn complimenten!!

  2. Hans Kanters zegt

    Inderdaad ziet er goed uit proficiat met de geboorte, ben zelf ook op 31 maart jarig

Laat wat van je horen

*